Dec 7, 2012

Posted by in Corp, SĂNĂTATE, Thumbnail | 5 Comments

CRYOGEN- The cool way to slim away- at Keiko D’Orobanţi

 

Săptămâna trecută, la invitaţia Monei căreia îi mulţumesc şi pe această cale, am vizitat centrul de remodelare corporală Keiko Slim Spa alături de bloggerite dragi mie, pentru a afla mai multe despre tehnologia CRYOGEN şi terapia cu oxigen hiperbaric OXY2.

Eu sunt o fană a tratamentelor corporale efectuate în cadrul saloanelor specializate, mă interesează orice noutate din acest domeniu, aşa că vă daţi seama că m-am bucurat să fiu prezentă la acel eveniment.
Dincolo de întâmpinarea frumoasă, de şampania şi răvaşele servite şi de atmosfera prietenoasă, trebuie să spun că informaţiile primite chiar de la Sorina Bratu, Trainer Manager Rowe şi Manager Keiko Slim Spa m-au convins că trebuie să încerc şi eu aceste terapii fantastice.
Acum, să vă spun, pe scurt, despre fiecare în parte, poate sunteţi curioşi şi de ce mi-au stârnit atât de tare interesul.

CRYOGEN este un echipament inovator ce foloseşte tehnologia CRYONIX (laser+criolipoliza) având 2 capete de tratament care se aplică simultan pentru rezultate definitive.
Criolipoliza este o procedură prin care temperatura la nivelul subcutanat al grăsimii se răceşte treptat, îngheţând şi eliminând natural celulele grase. Aceasta a fost descoperită acum 4 ani la Harvard Medical School şi are aprobarea FDA.

Fasciculele laserului sparg depozitele calcifiate de grăsime pentru ca îngheţarea individuală a celulelor grase care vor fi eliminate prin ficat să se producă mai rapid. Procesul natural de eliminare se numeşte apoptoză.

Ţesuturile sau organele nu sunt afectate în nici un fel, acest tratament fiind unul extrem de sigur şi eficient. O şedinţă durează aproximativ 30 de minute şi ce e important de ştiut este faptul că procesul de eliminare al celulelor grase dureaza până la 45 de zile, timp în care nu este necesară sau recomandată o altă şedinţă.
După o astfel de şedinţă se poate pierde între 25-40% din ţesutul adipos, iar procedura se poate efectua pe aproape orice zonă a corpului (braţe, coapse, şolduri, abdomen, spate..)

Mona ne-a povestit experienţa sa şi ne-a răspuns cu drag curiozităţilor noastre. Ne-a mărturisit că nu doare, iar singurele senzaţii au fost de uşoare furnicături, dar nu ceva deranjant. Pielea, în zona de tratament pe care şi-a ales-o (pe abdomen), a fost puţin roşie după îndepărtarea acelor două capete, însă aspectul acesteia a revenit la normal într-un timp scurt. De fapt, mai bine citiţi aici relatarea integrală a experienţei sale.

Spuneam că m-a impresionat plăcut tot ce am auzit şi citit despre CRYOGEN fiindcă: nu necesită şedinţe săptămânale, nu doare, nu durează mult, nu este un tratament agresiv cu ţesuturile, nu există contraindicaţii sau riscuri la care să fim expuşi.

 Acum despre cealaltă terapie, cea cu oxigen hiperbaric, pot să vă spun că este o noutate absolută pe piaţa din România, presiunea foarte puternică şi puritatea foarte mare (98%) a oxigenului, duc la rezultate fabuloase încă de la prima şedinţă. 

Sistem High-Tech cu protocol în 3 paşi:

 • OXY Injection: “Injectarea” cu oxigen de puritate ridicată (98%) sub presiune dublă. Curăţă tenul, îl oxigenează, înlătură celulele moarte şi deschide porii. Tenul redevine luminos şi vitalizat.
 • OXY Spray:  Permite combinarea oxigenului pur  cu produse cosmetice cu ingrediente active. Redă densitatea reţelei de  colagen, accelerează regenerearea celulară şi reface elasticitatea tenului. 
 • Oxy Mask: Acoperă întregul chip cu o mască de oxigen pur, care este inhalat prin fiecare por al pielii. Protejează colagenul de degradare şi ajută la netezirea vizibilă a pielii.

N-aş putea spune care din cele două terapii mă tentează mai mult, dar tind să cred că gift card-ul primit cadou în cadrul evenimentului o să-l folosesc pentru a încerca tratamentul cu criolipoliză.
Am mai fost răsfăţate cu mostre de parfum, divine, oferite de Beautyk Haute Parfumerie, oje şi seturi Orly. Nu ştiu dacă parfumul Juliette Has a Gun vi se pare cunoscut, dar vreau să spun că nu mă satur de aroma feminină şi senzuală cu care îmi învăluie pielea. Tare aş vrea să-l pot descrie, tot ce pot să spun este că notele lui sunt cu adevărat speciale şi nu-mi sunt cunoscute de la nici un alt parfum.


Acum, vă rog să nu mă invidiaţi prea tare, ştiu din surse sigure o persoană şi mai fericită ca mine care a câştigat la tombola organizată în acea seară, un super voucher în valoare de 500 de euro valabil în centrele Keiko! :D Nu dăm nume, desigur.

În concluzie, a fost o seară frumoasă, am aflat lucruri noi şi, mai mult decât atât, voi avea ocazia să şi încerc terapiile respective!

 1. Andreea A. says:

  Cata invidie in blogosfera asta! N-ai vazut asa ceva ;) )

 2. Danamaria says:

  Pare atat de interesanta tehnologia aceasta. Deocamdata pretul e prohibitiv pentru multe dintre noi. Dar am sperante ca in curand voi avea si eu parte de un asemenea tratament :D

  • Asa este. Apropo, ai vazut concursul lor de pe Facebook? :p

   • Ana-Maria Tunsu says:

    Da! eu l-am vazut! in prezent aparatul este la doua spa-uri: La Keiko si la Ellegance SPA
    Amandoua au concursuri ce dau sedinte de cryogen! sper din doua sa castig una!:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>