Iun 28, 2012

Posted by in Corp, Gel de duş, REVIEW, Thumbnail | 3 Comments

Momentele de răsfăţ continuă cu gelurile de duş Apidermin şi Floramin

 

Dacă în postarea precedentă mă lăudam cu un delicios scrub cu aromă de căpşuni, de data asta vreau să mă laud cu două geluri de duş.

Nu acum multă vreme, Complex Apicol Veceslav Harnaj, a lansat 4 geluri de duş unul mai dulce ca celălalt (Apidermin, Apidermaliv, Floramin şi Floral) iar eu am avut ocazia să încerc două dintre ele: Apidermin şi Floramin.

Mi le-am ales tocmai pe acelea datorită ingredientelor pe care le conţin, cu toate că am început deja să le caut şi pe celelalte. Dacă nu vor să-mi iasă în cale cât de curând, o să le comand online, nu-i problemă. :)

Eram foarte curioasă în privinţa lor mai ales că, fiind atât de proaspete, nu exista nici feedback scris pe internet. Ca de obicei, cum le-am adus acasă, m-am şi pus pe testat (fac o mică paranteză: eu nu reuşesc să ţin în casă produse noi de care să nu mă ating. Bine, acum mi-am impus să nu mă ating de vreo 3 creme pentru că mai am începute destul de multe, dar altfelll… Ah, ar fi un caz când rezist şi nu mă ating de un produs -dar nu mereu-: dacă ştiu că trebuie să-i fac poze şi nu-mi ies cum trebuie. :D ).
Să revin, prima curiozitate am avut-o în privinţa mirosului, şi pot să spun că m-au impresionat plăcut. Ambele aduc a miere delicioasă, şi ca să fiu mai exactă Apidermin miroase a lăptişor de matcă iar Floramin are o aromă uşor dulceagă de miere.

Gelul de duş Apidermin are în compoziţie ulei de nuci de macadamia şi lăptişor de matcă (de aici şi mirosul specific) dar nici Floramin nu se lasă mai prejos când vine vorba de hidratare datorită uleiului de migdale dulci şi a mierii de salcâm pe care le conţine. Toate acestea asigură o hidratare optimă şi ajută la regenerarea celulară a pielii, că doar cunoaştem foarte bine ce proprietăţi emoliente au uleiurile mai sus amintite.

Mi-a fost un pic teamă că  nu vor face spumă dar m-am înşelat, nici măcar nu e necesar să folosesc o cantitate mare de gel de duş pentru că imediat buretele de baie e plin cu spumă cremoasă şi parfumată.
Consistenţa în cazul ambelor geluri de duş mie mi se pare la fel, uşor lichidă, culoarea acestora după cum vedeţi şi în poză este gălbuie şi poate chiar un pic sidefată. După duş îmi simt pielea tare fină iar mirosul persistă minute bune.

Cantitatea unei sticle de gel de duş este de 250 ml şi are preţul de 12 ron.

Cum ziceam şi la începutul postării, am fost săptămâna trecută să caut şi celelelalte două sortimente pe care nu le am, în magazinele de tip plafar, dar în cele două din zona mea în care am fost, nu le-am găsit.
În orice caz, am văzut că au şi un magazin online foarte drăguţ, poate voi cumpăra de acolo, mai ales că am de făcut nişte surprize pentru simpaticele mele bunici, ce credeţi că ele n-au wishlist-uri făcute? (crema de călcâie Apidermaliv se află pe primul loc, apoi crema de faţă Apidermin, de miere nu ştiu sigur dacă au nevoie, dar de celelalte mi-au zis recent că le-au terminat).

Eu mă declar mulţumită şi răsfăţată de Floramin şi Apidermin, şi nu cred că aş schimba nimic la formula actuală. Cel puţin în privinţa mirosului nu mi se par deloc asemănătoare cu celelalte de pe piaţă, aşa că dacă vreţi să mutaţi un stup de albine în propria baie, încercaţi unul din aceste geluri de duş. :P

p.s: dacă vreţi să mă ajutaţi să fiu una din cele 5 câştigătoare ale Şcolii de Beauty Blogging, un vot aici ar fi binevenit (sunt în colţul din dreapta sus, Catalina). Mulţumesc mult!

  1. Calin Andreea Daniela says:

    cred si eu…la asa bunatati…:)

  2. blueroses says:

    Si eu am ales tot Apidermin si Floramin si imi plac foarte mult. Dusuri rasfatate in continuare!

  3. gisca mihaela says:

    Eu ma rasfat cu FLORAMIN si FLORAL!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>