Iul 20, 2012

Posted by in Thumbnail | 7 Comments

Lashez a inaugurat un nou magazin în Mall Vitan!

 

Săptămâna trecută am avut plăcerea să particip la evenimentul organizat cu ocazia deschiderii unui nou magazin Lashez, în Mall Vitan. Eram tare curioasă de modele şi materialele pe care le au produsele, mai ales că preţurile auzisem că sunt foarte bune, şi-n plus, sunt confecţionate în România, în atelierele din Bucureşti.

Nu am avut timp suficient să probez rochiile pe care pusesem ochii încă de la intrarea în magazin deoarece a trebuit să ajung în altă locaţie, dar mi-am propus să trec zilele acestea, sau cel târziu săptămâna viitoare. La ce explozie de culoare şi imprimeuri frumoase am văzut, este imposibil să nu-mi găsesc ceva care să-mi stea şi bine.
Neapărat vreau să îmi iau o rochiţă cu buline, şi chiar dacă mai am una, de data aceasta poate aleg ceva în tonuri mai vesele.

Acum să vă arăt o parte din ţinutele care mi-au atras atenţia.

Având în vedere că preţurile mi s-au părut a fi destul de bune şi calitatea de asemenea, eu cred că magazinul Lashez va avea un mare succes.
Vouă cum vi se par?

 1. Adelina says:

  Nu am auzit pana acumd e Lashez. Cand gasesc un magazin, intru sa vad si eu ce au.


  • Daca raman in Bucuresti weekend-ul acesta, chiar vreau sa trec si pe la ei. Magazinul din Vitan e destul de marisor (la parter, unde era Esprit-ul inainte).

 2. Roxana says:

  Mi-am luat si eu o rochita pt botez de aici, ft draguta si colorata :)

 3. Otilia says:

  Sunt dragute rochitele din poze, am sa trec si eu pe la magazin sa vad ce-mi atrage atentia

 4. Georgiana says:

  Primele 2 rochite sunt absolut superbe! Si eu sunt fana Lashez, mereu intru in magazinul de la Unirii. Intr-adevar au preturi si materiale bune.

 5. Crasmaru Mirela says:

  rochitele sunt superbe :X pacat ca nu sunt din Bucuresti :(

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>