11 Feb, 2012

Posted by in DIVERSE | 4 Comments

Noroc cu Bloglovin

De când m-am mutat pe platforma wordpress, mă zbat ca peştele într-o cutie cu Raffaelo.

Mi-e greu să mă obişnuiesc chiar şi cu un banal widget sau cu faptul că îmi trebuie plugin pentru orice.  Mă mir că nu există unul şi pentru butonul “Publică”, ar fi fost în stare să pună:”Vrei să publici postarea? ai nevoie de un plugin. Vrei să scrii cu literă mare? …download this plugin now!”

La capitolul poze nici nu mai zic. Aşa mă bucurasem şi eu că făcusem câteva poze frumoase scrubului de la 100% Pure iar când am văzut cum le încarcă şi cum arată în postare..mai că îmi venea să-mi redirecţionez stupul înapoi spre blogspot. Bzzzz

Cel mai tare am suferit după lista mea frumoasă de bloguri şi mai ales după modul în care era afişată în sidebar (cu prima poză din postarea respectivă, titlul acesteia, timpul care a trecut de la publicare..). Nu m-am lăsat bătută şi am încercat să găsesc o alternativă care să mă mulţumească. Noroc că am găsit-o şi chiar mi se pare mai bună.

Este vorba de minunatul www.bloglovin.com . Bloglovin e un fel de reader în care-ţi adaugi blogurile preferate indiferent că sunt .ro/.com/. blogspot/.wordpress şi ce-or mai fi, printr-un simplu “Follow” după ce le-ai căutat în prealabil în căsuţa de “Search”.

Îl foloseam şi înainte, dar nu mi se părea aşa de util ca acum. Pe lângă faptul că îmi arată ce postări noi au apărut, pot să le bifez cititite/necitite ( în cazul că vreau să recitesc mai târziu acea postare).

Îmi place fundalul simplu, alb şi lipsit de alte chestii care pot distrage atenţia, şi ador faptul că nu mă obligă să citesc postarea acolo, ci mă trimite direct la sursă, deschizând o altă pagină.

Pot să primesc notificări pe mail atunci când apar postări noi (dacă vreau) şi pot crea diverse categorii pentru blogurile pe care le urmăresc.

În concluzie vi-l recomand şi vouă, fie că aveţi blog sau nu.

Eu acum o să mă pun pe adăugat bloguri în listă şi apoi o să încerc să instalez pe site, butonul follow on bloglovin.  Mă gândesc că poate o să vă placă şi vouă.

 1. Acum imi fac si eu un cont, merci ca mi-ai amintit. :) Sper sa te acomodezi cat mai repede in noul tau coltisor… oricum, sa stii ca postarea anterioara chiar mi-a placut, iar la poze n-am gasit niciun incovenient. Really!;)

  • Sa-mi spui daca ti s-a parut dificil sa creezi contul pentru ca eu l-am facut de mult timp si chiar eram curioasa.
   O sa vezi ca il vei iubi, mai ales ca poti sa faci ce categorii vrei, iar postarile noi se actualizeaza imediat in lista

 2. Delia says:

  Si eu il folosesc cam de 1 an si sunt foarte multumita…altfel nu stiu cum as fi putut sa urmaresc atatea bloguri:P…l-am adaugat acum si al tau cel nou….il aveam cel vechi:)

  • Ma bucur ca ai actualizat lista si chiar poti sa-i dai unfollow celuilalt vechi.
   Nu stiu de ce nu e popular la noi si de ce multa lume se fereste de el. Ceva mai simplu si mai usor de folosit..eu n-am vazut. Plus ca apar extrem de repede postarile noi.
   Multumesc !*

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>