Oct 8, 2012

Posted by in REVIEW, Thumbnail | 2 Comments

Relansarea produselor de îngrijire Beautiful Skin No7-Boots

 

Într-o superbă zi de joi, Boots a sărbătorit relansarea produselor de îngrijire a tenului No7, Beautiful Skin fiind noua lor denumire.
În cadrul acestui eveniment am avut ocazia să aflăm foarte multe lucruri despre valorile brand-ului şi nu numai, chiar de la  Pooja Gajree, Senior Brand Ambassador No7.
Nu vă imaginaţi cu ce entuziasm, sinceritate şi devotament ne-a vorbit despre gama No7, pe mine m-a captivat încă de la primele fraze. E drept că a venit cu tema bine făcută şi ne-a demonstrat cu poze şi statistici cât de iubită este No7, doar nu degeaba este marca de îngrijire nr.1 în Marea Britanie. În prezent, No7, este vândut în peste 6200 de magazine din 16 ţări!

Noua gamă Beautiful Skin ne promite o piele mai radiantă şi sănătoasă în doar 14 zile, iar eu o să fiu perfect de acord cu afirmaţia lor deoarece testez, de săptămâna trecută, crema pentru ten normal/uscat şi pot să spun că e minunată! Am pozele pregătite, iar review-ul vreau să-l public zilele acestea, aşa că n-o să dezvălui foarte multe acum.
Una din noutăţile aflate la această întâlnire este aceea că, în farmacii, ne vom putea ghida mult mai uşor atunci când câutam pe raft produsul specific tipului nostru de ten, datorită culorii distincte ale ambalajelor. 

Gama pentru ten normal/mixt conţine un complex unic de minerale şi multivitamine care asigură hidratarea optimă a pielii, în timp ce adaosul de zinc ţine sub control producţia de sebum. În această gamă sunt disponibile următoarele produse: apă pentru curăţare, crema de zi, crema de noapte şi un exfoliant. Să nu uităm nici de bb cream-ul Beautiful Skin despre care am scris nu acum multă vreme.

Gama pentru ten normal/uscat se poate lăuda, pe lângă complexul de minerale şi multivitamine, cu un amestec de lipide şi ulei de măceşe care contribuie la hidratarea profundă a pielii. Produsele care fac parte din această gama sunt: loţiunea de curăţare, crema de zi, crema de noapte şi un exfoliant.

Şi tenul uscat/foarte uscat poate găsi în No7 un aliat de încredere deoarece gama special concepută pentru acest tip de ten, conţine un complex natural de ceramide şi de zaharide care hrănesc pielea şi îi oferă un aspect proaspăt şi sănătos.

Trebuie să mai spun că şi segmentul “anti-aging” are produse care merită toată atenţia. Formulele produselor au în compoziţie lipopeptide, antioxidanţi (vitamina C, gingko, ginseng), vitamina A şi alte ingrediente benefice care protejează, refac structura pielii şi menţin elasticitatea acesteia.

Un produs care ne-a stârnit curiozitatea este primerul Airbrush Away, în primul rând datorită senzaţiei de piele fină pe care o lasă. Care este rolul său? Uniformizează textura pielii şi reduce aspectul ridurilor şi al porilor. Rezultate care durează până la 8 ore.
L-am încercat doar pe mână dar chiar cred că face o treabă foarte bună.

Una din surprizele evenimentului a fost şedinţa de dermoanaliză de care fiecare invitat putea beneficia. Eu, curioasă din fire, normal că am profitat de ocazie, mai ales că era şi primul test de genul acesta pe care îl făceam.
Cu ajutorul aparatului respectiv, am aflat că pielea mea are o elasticitate normala, la fel este şi cantitatea de sebum. Sincer, m-am mirat puţin când am văzut că la capitolul “sebum” m-a încadrat în limitele normale, dar poate că şi rutina de îngrijire din ultima perioadă şi noile produse folosite, au ajutat în acest sens.

Produsele No7 se găsesc doar în farmaciile Sensiblu selecţionate. Puteţi să verificaţi pe site-ul lor disponibilitatea acestora, în cazul în care vă tentează vreun produs anume.

Ne “auzim” cât de curând cu review-ul promis!

  1. Monique says:

    Sincer chiar ma uitam la produsele lor dar preturile sunt cu mult peste cat sunt eu dispusa sa dau pe o crema, mai ales ca nu pare sa aiba un gramaj f mare sa justifice achizitia.
    Poate sunt mai ieftine in Romania, ca in UK fac lejer concurenta (dpdv al preturilor) produselor Benefit.


    • Hmm, la noi pretul unei creme No7 incepe de la 69 de ron dar avand in vedere ca am si cardul de fidelitate Sensiblu, nu mi se pare un pret chiar mare. Am avut creme si de 300 de ron de la branduri foarte cunoscute si apreciate de altfel, pe care mi le-am cumparat in speranta ca o sa observ vreo diferenta, si chiar m-au dezamagit, in schimb de la No7 am avut parte numai de rezultate frumoase si experiente pozitive. Bine, Boots in general are niste produse perfecte pentru nevoile si asteptarile mele. :P

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>