Oct 16, 2010

Posted by in Creion de ochi, Fard de pleoape, MAKE-UP, REVIEW | 0 Comments

Review- Creion de ochi & fard de pleoape MAC

Aceste doua produse sunt cumparate din Sephora, in vacanta de anul acesta.
 
 
Poate ca ar fi trebuit sa petrec mai mult timp la standul lor sau sa ma uit pe net inainte, la postarile facute pentru produsele lor, ca sa am o parere bine formata legata si de calitate si de preferintele altora. Si cum n-am facut nici una nici alta, m-am grabit si mi-am luat o nuanta de fard care seamana foarte bine cu una de la Rainbow priorities (asta sa fie problema :D ). Trebuia totusi sa aleg ceva ce nu mai aveam, ca de exemplu:  bejuri, aramii, aurii, verzulii…d-astea.
 
Fardul nu este chiar asa cremos dar rezista foarte bine fara primer pe pleoapele mele destul de grase, cateva ore bune. Culoarea nu este asa de intensa, si nu ramane movuliul ala, ci devine mai degraba un gri albastrui. Am incercat sa fac o mazgaleala pe mana dar nu m-am priceput asa de tare, ceea ce a iesit urmeaza in imaginile alaturate, dupa publicitate :) ). (cu si fara flash).
 
Am observat ca aproape toate produsele pe care le-am luat atunci, au o alta provenienta, adica acest fard este “made in canada”, creionul “made in germany”, primerul din postul anterior “made in italy” si anticearcanul “made in canada”. Nu stiu cat conteaza detaliul acesta dar ma gandeam ca toate sunt made undeva-n-acelasi-loc.
Nuanta: Parfait Amour Frost 
Pret fard: 16 euro.
 
In poza de mai sus se poate observa o dunga albastra, usor metalizata. Este creionul MAC retractabil, nuanta Smoothblue, technakohl si de lunga durata. Acesta a avut o culoare care m-a atras inca de prima data. Cautam un astfel de albastru care sa nu fie deschis sau intens ca o carioca, nici banal fara reflexe si in nici un caz extrem de metalizat.
 
Cred ca e mai mult un turcoaz si tocmai de aia imi place asa mult.
I-am gasit si astuia o chichita: nu mi se pare “constant” in aplicare, adica la o simpla dunga trasata pe mana de exemplu, lasa mici goluri, iar cand il aplic ca si contur de ochi, face mici cocoloase de produs care raman printre gene. Nimic iremediabil, cu un betigas uniformizez tot.
Imi place ca NU se intinde/prelinge deloc, cu sau fara fard peste el.
Am ajuns la parerea ca imi sunt mai eficiente creioanele din lemn sau alte materiale, care se ascut normal. Cele retractabile, ca acesta, au totusi avantajul ca nu “pierd” din produs cum se intampla la cele normale( din cauza unei ascutitori proaste, sau pentru ca pur si simplu li se mai rupe varful) dar cum spuneam, eu una am mai multa precizie cu celelalte care se ascut.
 
 Pret:13 euro.
 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>