Oct 16, 2012

Posted by in Cremă de faţă, Demachiant, Thumbnail | 137 Comments

Review: Cremă de zi & Loţiune demachiantă Beautiful Skin No7 (ten normal/uscat)

 

Nici nu mă apucasem bine de scris review-ul că deja îşi făcuseră apariţia câteva fraze laudative la adresa produselor menţionate în titlul postării (No7 Day Cream Beautiful Skin şi No7 Cleansing Lotion, ambele din gama pentru tenul normal/uscat).  Aşa că am şters eu frumuşel “probele” prea evidente care dezvăluiau compatibilitatea perfectă dintre noi, şi-am decis să folosesc un ton mai neutru. Bine, acum fie vorba între noi, când am depăşit eu vreodată graniţele fantasticului (în privinţa exprimării)? :P

Înainte de a vă spune cum mi s-au părut, vreau să vă arăt descrierea cremei de zi No7 Beautiful Skin (Normal/Dry) oferită de producător:

No7 Beautiful Skin Day Cream for Normal / Dry Skin is enriched with rosehip oil to smooth dry areas. In trials, almost three quarters of women noticed a more radiant complexion after just one week.

No7 Beautiful Skin Day Cream is the second and final step to complete your Beautiful Skin routine, through perfect moisturisation. With three formulations to suit every skin type, Beautiful Skin Day Creams lavish skin with TLC to hydrate, energise and balance.

With the added protective power of SPF15 and 5★UVA technology, the multitasking moisturisers help skin fight the harmful effects of the sun and keep you looking as young as possible. There’s also a range of night creams for every skin type, too, for truly tailored skin nutrition 24 hours a day.

source: boots.com

 

Eu am început să folosesc crema acum aproximativ două săptămâni, dacă nu chiar trei, şi am observat încă de la prima aplicare faptul că lasă pielea foarte hidratată şi fină. Ce m-a uimit destul de tare în ceea ce o priveşte a fost rapiditatea cu care intră în piele şi lipsa vreunei pelicule grase. Cu toate astea, aderenţa fondului de ten, a bb cream-ului, este foarte bună chiar şi la câteva secunde de la aplicare.
Chiar mă gândeam că fiind o cremă de zi potrivită şi tenurilor uscate, va avea şi această caracteristică, dar iată că m-am înşelat. Nu ar fi fost o problemă nici dacă lăsa un aspect uşor glowy, important era să nu fie ridicol de lucioasă pe tenul meu mixt.

Consistenţa cremei No7 este una onctuoasă, cremoasă şi densă, iar despre miros pot să vă spun că este foarte delicat şi abia perceptibil, clasic.

Lista de ingrediente n-am studiat-o cu atenţie, recunosc, dar văd că untul de shea din compoziţie ocupă un loc fruntaş. De fapt, în afară apă, glicerină, ulei de măceşe, unt de shea, şi vitamina E, restul nu-mi sunt atât de familiare la prima vedere. :P

Crema are factor de protecţie solară (SPF 15) şi este un produs hipoalergenic.

Ambalajul poate reprezenta un minus pentru cei care iubesc flacoanele cu pompiţă, şi eu fac parte din cei care le preferă, numai că nu mă deranjează nici borcanul mic şi elegant. Apropo, deşi recipientul pare că e de sticlă, este de fapt un plastic de foarte bună calitate.

Am sesizat diferenţe la nivelul pielii de când o folosesc? Da, categoric da. În primul rând o simt mai elastică şi mai hidratată, poate din acest motiv sebumul nu şi-a mai făcut de cap atât de tare. Au fost 2-3 zile când am folosit o altă cremă, doar pentru că mi-a fost mai la îndemână, şi chiar i-am dus dorul lui Beautiful Skin.
Atunci când am participat la evenimentul de relansare a gamei No7, v-am spus că am avut ocazia să fac şi acea şedinţă de dermoanaliză în urma căreia am aflat că elasticitatea şi hidratarea tenului meu se află în limite normale, dar la acel moment aveam doar câteva zile de când folosisem crema, presupun că acum lucrurile stau şi mai bine. Voi vedea…

Acum a venit şi rândul loţiunii de curăţare No7 Beautiful Skin să fie prezentată, dar nu înainte de a vă arăta ce spune şi producătorul:

Skin that suffers with some dryness will love No7 Beautiful Skin Cleansing Lotion. The lightweight formula is enriched with rosehip oil to hydrate just where it’s needed and leave skin refreshed and perfectly clean.

In trials, 92% of women agreed that Beautiful Skin Cleansing Lotion was effective at removing dirt and impurities and 100% said that it was easy to use

source: boots.com

 

 

No7 Cleansing Lotion din gama Beautiful Skin se adresează tenurilor normale sau uscate. Are o textura lejeră care îl face uşor de aplicat, ambalajul este prevăzut cu pompiţă iar despre miros pot să spun că seamănă destul de bine cu cel al cremei dar parcă totuşi este un pic mai pronunţat.
Este un produs hipoalergenic.

Ritualul meu de îngrijire, respectiv demachiere, diferă de la lună la lună, deoarece prefer să alternez atât metodele şi ordinea folosirii lor, cât şi produsele în sine. Momentan, pentru că loţiunea de curăţare este “proaspătă” şi nouă, o prefer pe ea în defavoarea serveţelelor demachiante sau a bifazicului.
Nu acesta e singurul motiv, aş fi nedreaptă să spun asta. Motivul principal pentru care o prefer este acela că nu rămâne ca o cremă pe ten ci, la contactul cu pielea, se topeşte ca un ulei, iar îndepărtarea machiajului cu ajutorul unei dischete de bumbac se face muult mai uşor.

Uneori o masez ca pe o cremă şi abia apoi o şterg cu o dischetă, iar de cele mai multe ori o aplic direct pe dischete -depinde şi cât de mult timp vreau să aloc acestei etape-. În ambele cazuri curăţă foarte bine.

Precizez că nu-mi place să demachiez rimelul cu ajutorul cremelor/loţiunilor (nu prea agreez senzaţia, şi-n plus mi se pare mie că-mi cad genele mai mult, dacă le supun acelui frecuş), aşa că nu ştiu cât de repede, eficient sau uşor îşi face treaba în acest sens. Cert este că nu mă ustură deloc ochii atunci când şterg anticearcănul.

Cantitatea de 200 ml mi se pare chiar generoasă şi presimt că o să îmi ajungă pentru câteva luni bune.

În concluzie, deşi intenţionez să încerc şi gama pentru ten mixt, şi aceste produse mi s-au potrivit de minune.

No7 Beautiful Skin
Normal/Dry
Denumire Day Cream Cleansing Lotion
Produs cremă de zi loţiune de curăţare
Potrivită tenului normal/uscat normal/uscat
Cantitate 50 ml 200 ml
Preţ 69,9 ron 59,9 ron
Disponibilitate în farmaciile Sensiblu selecţionate

 

 Şi dacă tot v-am vorbit cu atât entuziasm despre ele, ce-ar fi să le puteţi testa şi voi?

Boots Romania s-a gândit să vă facă o surpriză şi să ofere aceste două produse unui cititor.

Ce trebuie să faceţi?

1. să lăsaţi un comentariu la această postare prin care să-mi spuneţi de ce credeţi că tenul vostru ar fi fericit să încerce crema de zi şi loţiunea demachiantă din gama No7 Beautiful Skin.
2. să continuaţi înscrierea în Rafflecopter, respectând cerinţele cerute.

Perioada concursului: 16-23 octombrie 2012

Voi face extragerea în termen de 48 de ore de la data închiderii concursului şi voi anunţa câştigătorul atât aici cât şi pe Facebook.

LATER EDIT (24 octombrie): Iată că a venit momentul să extrag câştigătoarea concursului No7, iar aceasta este…..Ana-Maria Gaşpar (nr.260)! Felicitări! Să-mi trimiţi, te rog, datele tale complete, inclusiv numărul de telefon pe adresa mea de email [email protected]

Vă mulţumesc mult de tot pentru toate comentariile frumoase, le-am citit pe fiecare în parte şi, sincer, chiar m-au făcut să exclam:  sunt mândră de cititoarele mele inteligente care ştiu să argumenteze aşa frumos un răspuns!

 

a Rafflecopter giveaway

 1. urianu floarea says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demacheanta din gama No7 Beautiful Skin pt ca cu siguranta tenul meu ar arata mult mai catifelat ,atat de catifelat incat va provoca o intreaga invidie,si de miros ce mai pot spune cu siguranta tenul meu va arata foarte curat si infloritor

 2. Dorina says:

  Nu stiu pordusele cum orfi, dar fotografiile sunt fenomenale!
  Felicitari! ti-au iesit de-a dreptul superbe.

 3. ghimpu elena says:

  mi-ar places sa le incerc deoarece sunt lejere si mi-ar putea hidrata tenul uscat, lasandu-l f catifelat.

 4. ujog cornelia says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demachianta din gama no7 Beautiful Skin deoacere tenul meu este uscat si are nevoie de hidratare in timpul zilei, si de asemenea as putea folosi crema ca baza de machiaj inainte de a aplica fondul de ten.De asemenea tenul meu ar avea nevoie de lotiunea demachianta deoarece demachierea este foarte importanta pentru ten, in special seara inainte de culcare.Este indicat ca tenul sa fie foarte bine curat seara, inainte de culcare iar aceasta lotiune ar face tenul meu fericit, deoarece este un produs foarte bun din cate am citit despre el.Tenul simte cand un produs este de calitate.:)

 5. Lorena Pintilie says:

  Din review-ul tau asupra acestor produse minunate mi-am dat seama ca pielea mea ar fi fericita sa le increce pentru a fi stralucitoare si mereu fina, asa cum ii place sotului meu.
  Multumesc pentru posibilitatea de a participa. poate le voi testa:)

 6. Elena says:

  Buna,as vrea sa incerc crema deoarece am tenul uscat iar tenul meu odata cu trecerea timpului si-a pierdut elasticitatea şi hidratarea,sper ca aceasta crema ma va ajuta sa obtin rezultate bune pentru tenul meu si sa am o piele mai elastică şi mai hidratată Succes tuturor!
  share concurs http://www.facebook.com/elena.matei.5205/posts/417611464960641

 7. Ladunca Ionelia says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce produsul dintr-un singur si relevant raspuns: pentru ca sunt o femeie care se preocupa de ingrijirea tenului si imi doresc ce e mai bun pentru tenul meu!

 8. filigeanu marius daniel says:

  tenul sotiei este uscat si are nevoie de hidratare in timpul zilei

 9. Nistor Mihaela says:

  Mi-ar placea sa incerc crema de zi şi loţiunea demachiantă din gama No7 Beautiful Skin pentru ca tenul meu este mai mult uscat si deshidratat, asa ca are nevoie de hidratare de urgenta.

 10. Nicoleta Alexandra says:

  Tenul meu ar fi fericit daca ar incerca aceste produse pentru ca acesta va avea parte de hidratare, de a se simti proaspat si pentru a avea un ten curat.

 11. nichita cristina says:

  tenul meu ar fi fericit să încerce crema de zi şi loţiunea demachiantă din gama No7 Beautiful Skin deoarece are nevoie de curatare si hidratare intensa asa cum o face produsele acestea.orice femeie merita sa le incerce.

 12. mihaila carmen says:

  As fi fericita sa o testez ptr ca am tenul normal si am inteles ca intra foarte bine in piele nu va ramine ca un strat uleios ,este usor de folosit avind pompita nu voi folosi mai mult decit este nevoie si imi va lasa pielea fina si catifelata

 13. ANTON MARILENA says:

  As fi foarte bucuroasa sa pot incerca aceste produse , tenul meu ar fi foarte stralucitor, catifelat si plin de tinerete dac folosesc aceste produse

 14. nicoleta ciocoiu says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demachianta din gama no7 Beautiful Skin deoacere hidratarea si demachierea este foarte inportanta pentru tenul meu mai ales ca sa lasat rece se simte o nevoie acuta de crema necesara pielii mele asa as putea sa mi rasfat si eu tenul cu produse de inalta calitate .

 15. Ramona Daniela Sculschi says:

  Imi doresc foarte mult crema de zi hidratanta si lotiunea de curatare No7 Beautiful Skin deoarece am tenul foarte uscat si sensibil,cu tendinta de inrosire si cu greu gasesc produse de ingrijire potrivite tenului meu. Tenul meu ar fi foarte fericit sa fie dezmierdat zilnic cu produsele No7 Beautiful Skin :)

 16. Ana-Maria Frincu says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce ambele produse deoarece acestea ofera protectie solara, sunt hipoalergice, ingrijesc bine pielea si o mentin sanatoasa.

 17. adriana says:

  pentru ca pielea este foarte hidratată şi fină

 18. Andreea Popa says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demachianta din gama no7 Beautiful Skin pentru ca a venit frigul, iar tenul meu are nevoie de o hidratare mai intensa in aceasta perioada si consider ca aceste produse ar fi potrivite :)

 19. andreea87 says:

  Consider ca ar fi potrivite pt mine intrucat tenul meu este uscat si cu aceste produse as putea obtine hidratarea de care am nevoie.
  multumim pt concurs!

 20. Alina says:

  tenul meu ar fi fericit sa mai schimbe crema de zi, pentru ca de aproape un an folosesc aceeasi crema (v***y), foarte buna de altfel, dar as mai incerca si altceva :)

 21. Madalina says:

  Tenului meu i-ar placea sa incerce crema de zi şi loţiunea demachiantă din gama No7 Beautiful Skin deoarece in perioada mai rece in ciuda faptului ca este gras sufera din cauza temperaturii scazute si se usuca. Aceste produse sigur l-ar ajuta sa-si recapete hidratarea.

 22. mihaela caunic says:

  dupa un asemenea review cu toate ne.am dori sa incercam aceste minunate produse!

 23. Mihaela Preda says:

  Produsele s-ar potrivi de minune tenului meu, am nevoie de aceste produse pentru ca mi-ar hidrata tenul, pielea ar deveni mai fina, si voi fi protejata si impotriva ultravioletelor.

 24. banu elena says:

  Tenul meu atat cat si eu am fi super fericite sa incercam crema mai alesc ca lasa pielea hidratata si fina
  Va multumim !

 25. PREJMEREA ANITA says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demachianta din gama no7 Beautiful Skin pentru ca are nevoie de o crema buna ,de calitate si hidratanta ,ca sa diminueze ridurile pentru un ten catifelat,iar demachiantul ,clar pentru curatarea tenului dimineata si pentru demachere seara:)

 26. PREJMEREA ANITA says:

  :)

 27. Diana Ioana says:

  Din cele scrise mai sus pot deduce beneficiile acestor minunatii si cum imi doresc ce e mai bun pentru tenul meu, le vreau! :)

 28. MICSA ADRIANA says:

  TENUL MEU ARE MARE NEVOIE DE HIDRATARE E FOARTE USCAT SI CRED CA AR FI CEL MAI POTRIVIT …AS VREA SA INCERC.Si tenul simte calitatea si nu ma indoiesc.

 29. Racu Marlena says:

  Tenul meu ar fi incintat sa incerce produsele Boots. Cremele Boots No 7 sint foarte bune. Am un ten uscat si as fi incintata sa le folosesc daca le cistig.

 30. PREJMEREA ANITA says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demachianta din gama no7 Beautiful Skin pentru ca are nevoie de diminuarea ridurilor de hidratare de catifelare si pentru ca sunt produse de calitate,iar demachiantul pentru curatarea tenului dimineata si seara pentru demachiere:)

 31. cristea lavinia says:

  Tenul meu ar radia de fericire daca l-as mangaia cu produse hipoalergenice,placute la miros si cu textura fina.

 32. Georgescu Rodica says:

  Nu am incercat pan acum produsele voastre,dar le voi incerca cu placere!

 33. Mihaela Craciunescu says:

  pentru ca as face o alegere pe gustul sau.

 34. rizca says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce acest produs de calitate mai ales ca are tendinte de uscare

 35. Doina Micu says:

  pentru ca mi-au fost recomandate de o prietena….si cred ca sunt bune

 36. CDan says:

  pentru ca sunt bune pentru tenul meu

 37. Neculai says:

  m-as bucura de niste cosmetice de calitate.

 38. Lavi says:

  Buna! Am o presimtire ca aceste produse imi vor aduce stralucirea care imi lipsea pe chip!

 39. magda says:

  ptr ca tenul meu are nevoie de hidratare si finete

 40. Mates Maria Silvia says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demachianta din gama No7 Beautiful Skin pentru ca este uscat si are nevoie de hidratare intensa,auzind multe pareri pro despre produs sunt sigura ca imi va face pielea catifelata si stralucitoare.Deasemenea am nevoie si de lotiunea demachianta deoarece acest pas este foarte important pentru curatirea corecta si sanatatea tenului.

 41. Mihailescu Adriana says:

  Ar fi o onoare pentru mine si pentru tenul meu sa pot folosi o astfel de crema dintr-o gama asa de consacrata si de buna!!!
  Chiar mi-as dori sa incerc macar unul din produsele acestei game de cosmetice,sunt sigura ca ar avea un efect usor vizibil tenul meu! :)
  Sper sa am ocazia sa le incerc si sa le folosesc!!

 42. anhelik says:

  ma bucur ca este o crema pentru tenul uscat, ca intra imediat in piele, si ca are un miros fin,(eu nu suport orce tip de miros, dulce sau foarte intepatoare)asa ca cred ca aceasta crema este ideala pentru tenul meu….:D

 43. lupu florin says:

  cand nu esti multumit de alte creme, incerci ceva nou care speri sa te ajute, dar trebuie sa o folosesti !

 44. MISU CRISTINA says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce aceste produse pentru ca astfel va fi mai hidrata, mai catifelat, mai stralucitoare.

 45. giorgiana turcu says:

  Produsele No 7 sunt mult laudate, din pacate nu le-am incercat, iar faptul ca sunt hidratante sunt un mare plus in sezonul acesta, cand va fi vreme rece, vant si ploi, iar tenul nostru va avea de suferit

 46. manafu doria says:

  am o viata destul de activa si tenul meu incearca sa tina pasul. Ar fi o reala placere sa-l rasfat cu produsele de la No 7 pentru ca mereu incerc sa investesc in aspectul meu fizic si in sanatatea pielii. Va multumesc pentru sansa de a participa la acest concurs. Sunt incantata de aceasta oportunitate.

 47. drambarean anca says:

  eu, tenul as fi fericit sa incerc aceste produse pentru ca persoana care ma detine(pe mine, pe ten:)) sa fie o persoana frumoasa si multumita de mine :) ))

 48. Carmen says:

  As fi fericita sa incerc produsele mai ales ca a venit anotimpul rece si tenul meu are nevoie de hidratare intensa pentru a se mentine catifelat!

 49. Dana Matei says:

  As vrea sa testez aceasta crema de zi pt ca tenul meu sa fie catifelat si hidratat.

 50. Ionela says:

  Datorita consistentei sale care e exact ce ii tb tenului meu

 51. flori0304 says:

  vine iarna, deci vine frigul iar o data cu frigul tenul meu devine uscat, asa ca, cum sa nu fie fercit sa incerce acesta doua produse???

  p.s. mi-a placut mult postarea ta :)

 52. portraitinblack says:

  As vrea sa incerc crema de zi si demahcinatul, desi am un ten mixt, deoarece in sezonul rece am nevoie de o mai buna hidratare. Imi place ca are spf crema si as vrea s-o folosesc pe post de baza de machiaj, iar demachiantul ar fi foarte util deoarece avand un ten cu probleme curatarea este necesara.

 53. Gaspar Ana-Maria says:

  Am 32 de ani si, de cand ma stiu, am avut un ten gras cu probleme.Am incercat diferite creme de fata, dar renuntm foarte repede pentru ca tenul meu devenea mai gras dupa aplicarea fiecarei cme.Asa ca, eu nu foloseam crema de fata.O prietena de-a mea a zis:”Cum poti fara crema de fata?E revoltator!Ia incearca produsele e la Boots.”Am zis un DA cu jumtate de gura, spunandu-mi in gand:” Alti bani, alta crema irosita pe tenul meu.”Dar, am intrat intr-o zi intr-o farmacie Sensiblu si am zis sa incerc o crema de zi si una de noapte de la Boots.Am fost bucuroasa ca avea si un pret bun.
  Dupa ce m-am dat cu aceste creme, credeti-ma incer, am zis:”Produsele Boots au fost facute pntru tenul meu.”
  Si asa spun si acum: tenul meu ar fi fericit pentru ca aceste creme au fost facute pentru el, primele creme care nu-mi ingrasa MAI TARE tenul.

 54. Dumitrascu Luiza says:

  Mi-as dori sa castig Cremă de zi & Loţiune demachiantă Beautiful Skin No7 (ten normal/uscat)!!!

 55. Roman Ramona says:

  Nu am folosit niciodata produsele, si am vazut ca ai prezentat foarte convingator review-ul la ele, sunt sigura ca imi vor prii si ca sunt de inalta calitate.
  Multumim pentru premii :)

 56. Iacob Alina says:

  pentru ca sunt produse de calitate si efectele s-ar vedea imediat

 57. dumitru catalina says:

  Tenul meu s-ar bucura cu un plus de hidratare si ingrijire. Demachierea e mereu un actor important, iar dupa 25 de ani, incepi sa intelegi si necesitatea unei creme de zi, in special una cu trasaturile pe care le-ai enumerat tu mai sus! Multumim de concurs!

 58. dalyda says:

  ce imi plac fotografiile!<3

 59. lazar oana says:

  AM AUZIT DESTULE PARERI BUNE DESPRE ACESTE PRODUSE,PE CARE INCA NU AM AVUT OCAZIA SA LE INCERC:)

 60. nagy says:

  Nu stiu pordusele cum or fi, dar fotografiile sunt fenomenale!
  Felicitari! ti-au iesit de-a dreptul superbe

 61. Emma Tonca says:

  Avand in vedere ca si eu am tenul mixt, iar aceste produse au dat rezultate foarte bune pe tenul tau care este tot mixt, cu siguranta tenul meu ar fi fericit sa le incerce. Mereu mi-am dorit ca produsele pe care le folosesc sa imi fac tenul sa radieze,dar nu am gasit unele sa ma multumeasca pe deplin.Daca o sa castig, sper ca aceste produse sa fie ceea ce imi doresc.
  Te pup! :*

 62. Ivan Janeta says:

  Tenul meu ar fi foarte fericit si in acelasi timp rasfatat da la aceste produse imi plac foarte mult nu am incercat pana acum nimic din aceasta gama dar cum arata cred ca sunt super bune si imi plac pentru ca hidrateaza si catifeleaza pielea si cel mai important pentru mine este ca se absorb repede in piele si nu lasa senzatia de gras. Si eu iti multumesc pentru posibilitatea de a participa la acest concurs.

 63. Mihaela Luca says:

  Demachiantul ma tenteaza cale mai tare sa-l testez, dupa cum ai descris mai sus ca se topeste precum un ulei la contactul cu pielea. Iar crema de fata, daca spui ca se absoarbe repede in piele, tenul meu deja tanjeste dupa atingerea ei.

 64. GABRIELA MIHAELA GHERASIM says:

  Mi-as dori tare mult sa folosesc crema de zi si lotiunea demacheanta din gama No7 Beautiful Skin,nu am flosit pana acum..iar pielea mea are nevoie de asa ceva :) Multumim :) Sper din suflet sa fiu norocoasa

 65. Ionita C says:

  As incerca produsele sa vad intr-adevar daca pielea s-ar simti mai fericita …din descriere par super…

 66. Dori says:

  Dupa atatea creme si lotiuni si potiuni care mai de care mai magice, as fi curioasa sa le incerc si pe acestea. Tenul meu are nevoie de ceva inedit. Inca nu mi-am pierdut speranta!

 67. Ardeleanu Nicoleta says:

  Felicitari pt prezentarea minunata pe care ne-ai facuto,am auzit pareri numai de bine despre produsele acestea ,si chiar tenul meu ar fi fericit să încerce crema de zi şi loţiunea demachiantă din gama No7 Beautiful Skin, pentru ca am incercat diferite creme, si pana acum nu am gasit acea crema care sa ma faca sa ii raman fidela ,asa ca inca sunt in cautarea cremei in care se afla ingredientele care sa imi lase tenul asa cum imi doresc.

 68. iovan georgeta says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demacheanta din gama No7 Beautiful Skin deoarece ar fi mult mai catifelat,mult mai rasfatat,si mult mai tanar:D

 69. scumpik_lui says:

  pentru ca tenul meu are nevoie de hidratare continua, de aceea cred ca ar fi fericit sa incerce aceste produse

 70. tatiana sorina says:

  este delicata,lasă pielea foarte hidratată şi fină si un miros superb

 71. andreeabacau says:

  in primul rand fiindca se potriveste tipului meu de ten,iar review-ul tau m-a convins sa le incerc

 72. filigeanu violeta mihaela says:

  Tenul meu este uscat si are nevoie de hidratare in timpul zilei, si de asemenea as putea folosi crema ca baza de machiaj inainte de a aplica fondul de ten.

 73. miha.ela says:

  cred ca ar fi fericita daca ar fi curatata corespunzator si hidratata.

 74. Mitu Catalina says:

  Tenul meu ar fi mai mult decat fericit sa incerce aceste produse,pt ca toamna si mai ales in sezonul rece sufera,daca nu am mare grija de el devine sensibil si uscat,iar mai apoi se descuameaza. De aceea cred ca ar fi un rasfat pt tenul meu.

 75. Alexandra says:

  Cu siguranta tenul meu are nevoie de hidratare, si de produse special creata pentru necesitatile lui. Cred ca aceste produse ar fi perfecte pentru a-mi satisface necesitatile.
  PS: Ai realizat niste fotografii super!

 76. Dancea Ramona Elena says:

  Nu am folosit demachiantul si crema din gama No7 Beautiful Skin, dar prin descrierea facuta de tine, m-ai facut curioasa. Cred ca sunt produse bune si as vrea sa le incerc pentru tenul meu, cam uscat in ultimul timp.

 77. Bogos Liliana says:

  pentru o mai buna hidratare

 78. Mary_Lena says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demachianta din gama No7 Beautiful Skin pentru ca am tenul uscat.Aceasta crema l-ar hidrata si ajuta sa treaca mai usor peste schimbarile bruste de temperatura.

 79. Monika M says:

  Mi-ar placea sa incerc aceasta crema si demachiantul bineinteles deoarece mi se par niste produse de inalta calitate si sunt sigura ca si tenul meu va simti acest lucru.

 80. Dalmina says:

  Tenul meu ar fi mai fericit pt ca de obicei este foarte sensibil si inca nu si-a gasit produsul potrivit. :)

 81. Darling Ada says:

  Pentru ca am tenul normal-sensibil sunt convinsa ca aceasta crema de zi “No7 Beautiful Skin (Normal/Dry)” ar fi benefica pentru mine. Din review-ul tau am inteles ca este un produs hipoalergenic, asta chiar ma incanta. Imi place sa ma machiez, dar demachierea nu e intotdeauna usoara, cu loţiunea de curăţare “No7 Beautiful Skin” tenul meu ar ramane curat, ceea ce e foarte important daca vreau sa am tenul stralucitor si sanatos.

 82. Rotaru Maria says:

  Mi-ar placea sa testez produsele, deoarece am un ten usor sensibil si are nevoide de hidratare si demachiantul mi-ar fi de folos pentru un uz zilnic.

 83. ana maria birladeanu says:

  ce frumos ai prezentat tot,flori pentru decor,se vede ca faci asta cu drag :) ,pielea mea ar fi foarte incantata sa incerce minunatiile astea,in special pentru ca sunt hipoalergene,eu avand o problema cu tenul apoi la cat defrumos le-ai descris cred ca chiar fac minuni

 84. Hermina says:

  fb Hermi Blue
  tenul meu este normal, si imi doresc sa incerc crema si lotiunea, fiind femeie imi place sa investesc in mine

 85. schuster gabriela says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demachianta din gama no7 Beautiful Skin deoacere tenul meu este uscat si are nevoie de hidratare, iar dupa o varsta(>40) …mai e nevoie.

 86. veronica picioroaga says:

  wauu…m-a atras atat de tare postarea ta..pozele sunt f reusite si parca si produsele par mai faine si mai tentante prin pozitionarea langa trandafiri :-) Dar daca ai fost atat de multumita de ele probabil ca de aici inspiratia :-) Mi-ar placea sa le incerc , tocmai ptr ca le-ai descris atat de frumos si ptr ca tenul meu are nevoie de hidratare intensa pe timpul iernii, ptr ca nu suport cremele grase , care raman lipicioase si dupa cum ai spus ca nu ramane nici o pelicula grasa , pare sa fie perfecta ptr mine! In plus fiind hipoalergena, se potriveste tipului meu de ten sensibil .Multumesc

 87. Liliana says:

  articolul m-a convis, iar fotografiile sunt faine. Felicitari pt ca m-ati convins sa cumpar “No7 Beautiful Skin (Normal/Dry)”!

 88. olteanu irina says:

  Cred ca tenul meu ar fi fericit sa le incerce pentru ca exact de asta are nevoie in acest moment. Un strop de eleasticitate, fara a ingrasa, caci tenul meu mixt nu se impaca prea bine cu produsele uleioase. Iar din descrierea produselor cred ca sunt exact ce caut.

 89. Anica gherasim says:

  Nu stiu pordusele or fi, dar fotografiile sunt fenomenale!..Tare mult mi-as dorii sa castig :)

 90. lazar elenabianca says:

  Asi dori sa imi rasfat tenul cu aceaste creme ,am auzit doar de bine de aceasta gama dar nu am avut okazia sa le incerc

 91. Ioana Gheorghita says:

  Tenul meu s-ar simti mai fericit,deoarece as incerca produse de calitate,cere sa-l hidrateze si sa-l protejeze.

 92. Anica gherasim says:

  TENUL MEU AR FII FOARTE BUCUROS DACA L-AS DA CU AAS CEVA :) Cremă de zi & Loţiune demachiantă Beautiful Skin No7 (ten normal/uscat)

 93. Breazu Rodica says:

  WWWAAAW :) NU LE-AM FOLOSIT..IMI DORESC MULT ACESTE PRDUSE:Cremă de zi & Loţiune demachiantă Beautiful Skin No7 (ten normal/uscat)SPER SA AM NOCOC

 94. Cris Tina says:

  mi-a placut review-ul si mi-ar place sa folosesc acest produs mai ales ca in sezonul rece tenul are nevoie de hidratare .

 95. Elena Gornescu says:

  pentru ca este un produs hipoalergenic, perfect pentru sezonul rece

 96. blueroses says:

  De ce ar fi tenul meu fericit cu aceste produse? Pentru ca din descrierea ta, par sa fie produse bune si cun tenul meu are toane (e in mod normal, adica de obicei, normal, doar ca unele portiuni se schimba uneori, devin uscate si iritate, de se cojeste pielea – durere, nu gluma) deci ma gandesc ca ar fi bune sa ma salveze din astfel de crize de identitate. In plus, am incercat niste produse Boots si mi-au placut tare mult, iar despre produsele No. 7 am auzit si citit numai de bine.
  (FB: Cristina Chitanu)

 97. Lumi says:

  Ai descris atat de bine caracteristicile produselor, incat mai mult asta ma face sa mi le doresc. Imi place sa-mi schimb uneori gama de produse pt. fata pentru a testa ce se potriveste mai bine tenului meu.

 98. Blogul cu Hainutze says:

  Sunt produse de calitate, am incredere ca mi-ar hidrata si proteja tenul.

 99. Sava Iulia says:

  Cred ca tenul meu ar fi mai catifelat si sanatos

 100. Gavriloi Adina-Mirabela says:

  Tenul meu ar fi super fericit sa incerce crema de zi si demachiantul No7,deoarece sunt produse de calitate,care hidrateaza,au factor de protectie si curata tenul asa cum trebuie.Ce mi-as mai dori in plus?

 101. Nicoleta Agache says:

  Pentru ca nu am folosit niciodata aceste produse,si cred ca ar fi potrivite pentru tenul meu.

 102. Adriana says:

  Arata bine

 103. Ana-Maria Gurgu says:

  Eu am un ten normal, uneori in functie de vreme este si putin uscat. Am citit proprietatile cremei mai sus si as fi incantata sa o testez, mai ales datorita faptului ca intra in piele asemenea unui ulei.

 104. Oana Catalina says:

  Tenul meu ar fi fericit cu aceste produse deoarece, in anotimpul rece, devine aspru si uscat si are nevoie de o hidratare intensa, iar produsele No7 promit exact acest lucru.

 105. gabriela ungureanu says:

  pentru ca sunt produse bune si cred ca se potrivesc cu tenul meu

 106. lautarescu adriana says:

  vreau sa incerc gama asta pt ca am mai folosit produse de la firma asta si am fost multumita

 107. ungureanu ioana says:

  vreau sa incerc produsele pt ca se potrivesc cu tenul meu

 108. BUGA GABRIELA says:

  Doresc sa le incerc pentru a ma convinge daca se potriveste tenului meu.

 109. Dorina Mariana says:

  Cu asemenea produse e putin spus ca tenul meu ar fi fericit, ar SUPER fericit, produsele care le folosesc in prezent nu se ridica la nivelul acestora. Dupa ce am citit review-ul si m-am uitat peste ingrediente m-am convins ca acestea ar fi ideale pentru tenul meu. Am tenul normal spre uscat si No7 Day Cream Beautiful Skin şi No7 Cleansing Lotion ar potrivite pentru mine.

 110. micsa speranta says:

  Buna.Nu am incercat aceste produse.
  Imi place postarea felicitari tot ce primesc citesc cu drag.o seara faina

 111. Cristina Cris says:

  Eu trec printr-o perioada foarte nasoala cu tenul, este foarte uscat, ma cojesc- una dintre colege mi-a spus chiar ca ma dezintegrez, cred ca aceasta crema ar fi exact ceea ce am nevoie pentru a-mi restabili echilibrul natural al pielii, datorita continutului ei de unt de shea, dupa cum spuneai si tu, sigur lasa pielea moale si elastica. Cum nu imi permit sa imi achizitionez doua creme, una pt zi si una pt noapte si avand doar o crema de la La Roche Posay, ma gandesc ca aceasta crema ar putea intra, foarte bine primita, pe lista mea de produse folosite zilnic. Referitor la demachiant, sunt sigura ca este foarte bun, la fel ca orice produs de la Boots, chiar sunt oarecum plictisita de lotiunea micelara pe care o folosesc, deci ar putea-o inlocui-o cu muuuult succes. Inca un lucru care imi place la ele este culoarea roz, foarte stylelish si feminina :) Mult succes tuturor si multumim pentru oportunitate, Cata!

 112. adyna_radu says:

  Tenul meu ar fi super fericit sa incerce crema de zi si demachiantul No7 pentru ca sunt produse de calitate, hidrateaza si protejeaza tenul foarte bine.

 113. Camelia Andrasescu says:

  As vrea sa incerc crema pentru ca este hipoalergenica , are factor de protesctie si pare potrivita pentru mine. Tot timpul incerc sa descopar cate ceva nou , iar acest brand recunosc ca nu l-am folosit niciodata.Iar demachiantul ma convinge daca nu ustura ochii…

 114. Tender Carmen Marilena says:

  Imi doresc produsele si stiu ca sunt de calitate,pielea ar fi fericita si foarta frumoasa,plina de vitalitate!Succes!

 115. Danamaria says:

  As dori sa testez aceste produse deoarece nu am mai folosit in trecut produse Boots. Din descriere par sa fie potrivite tenului meu (usoare si hipoalergenice). Tenul meu inca se recupereaza dupa o supraincarcare cauzata de niste produse care nu au facut decat sa ii blocheze porii. Acum nu mai folosesc decat o solutie micelara si apa florala de trandafiri.

 116. DOGARU GONCEA ANELIA says:

  Frumusetea incepe cu o piele sanatoasa si catifelata pe care fiecare dintre noi o putem avea urmand un ritual zilnic de ingrijire. A opta pentru produse competitive care sa redea tenului nivelul optim de hidratare este axioma dupa care ma ghidez in lupta cu anii si factorii agresivi ai mediului inconjurator , principalul meu deziderat fiind: si tratament si frumusete concomitent in produsul ales. De ce-mi doresc crema de zi si lotiunea demachianta din gama No7 Beautiful Skin?Avantajele multiple ale gamei , deja cunoscute pe piata cosmeticelor sunt pentru mine argumente forte : echilibreaza PH-ul pielii, curata si protejeaza impotriva factorilor de mediu si corecteaza imperfectiunile.Am utilizat si m-am bucurat de eficacitatea lui No7 Cleansing Lotion si subscriu parerii specialistilor din industria cosmetica ce sustin ca a curata eficent tenul este o arta! Eu sunt generoasa cu pielea mea ii arat zilnic cat de mult o iubesc si o rasfat si as avea nevoie de aliati de elita!

 117. LiLi says:

  Buna! Tenul meu at fi fericit sa incerce aceste produse pt ca s-ar simti mult mai hidratat si sanatos!
  Am conpletat la nume fb in formular Diamond Dust

 118. Alexandrina Banciu says:

  As incerca aceste produse deoarece tot ce am incercat pana acumnu a avut un efect multumitor

 119. Crisan Iuliana says:

  Pentru ca are nevoie de aceasta crema inovativa. Tenul meu a incercat mai multe creme, dar inca nu si-a gasit perechea, de aceea este inca in cautare. Sper ca acesta sa fie perechea perfecta.

 120. Teea says:

  Cat de faine sunt cadrele surprinse!!! Nu ma mai satur privindu-le! :P …si trandafirasii aceia, oooooh! :)

  Initial, cand am citit ca se adreseaza tenurilor normale/uscate si stiindu-ma cu ten mixt, mi-am zis ca nu ar trebui sa ma inscriu la concurs, ca nu mi s-ar potriveste produsele… insa, cum perioada rece se apropie si amintindu-mi ca tenul (si nu numai) are nevoie de hidratare intensa, aceasta m-a convins sa ravnesc si eu la a testa cele doua produse. Compozitia lor este interesanta, in plus imi place prezenta FPS-ului in cazul cremei.

  Multumim!:*
  Succes tuturor!

 121. Teea says:

  ps: “…ca nu mi s-ar potrivi”, mai sus, scz! :)
  Initial scrisesem ca “nu mi se potriveste gama aceasta pt normal/dry skin”, dupa care am modificat, dar nu si “potriveste” :)

 122. ecaterina says:

  As vrea sa incerc aceste produse pentru ca inca nu mi am gasit crema de fata potrivita,nu am un tencu probleme,dar simt ca ceva ii lipseste desi am grija sa l ingrijesc-sper sa am ocazia sa testez noile produse Boots

 123. IOANA CHERTES says:

  am tenul uscat si as fi incantata sa-l hidratez cu crema No7

 124. Roxana says:

  Buchetul de flori pare luat din filme, stii…cand se duc femeile din filme la florarie si cumpara un buchetel cochet, asta e :-) .
  Cat despre produs….am tenul uscat( of, de cate ori am zis-o) si sunt in cautarea unei creme perfecte, careia sa-i fiu fidela, poate o fi cea de la Boots :-)

 125. Iulia says:

  Aceasta crema ar fi o minune pentru tenul meu…in primul rand pentru ca are incorporat uleiul de masline (pe care astfel nu as mai fi obligata sa il folosesc separat) si vitamina E, ambele cu proprietati antioxidante.Deci creeaza o bariera impotriva factorilor nocivi din mediu, care mi-ar putea afecta tenul ducand la o imbatranire prematura Un alt plus pentru tenul meu mixt ar fi faptul ca se absoarbe in piele si nu lasa un aspect lucios, total inestetic tenului. Lotiunea de asemenea ar fi avantajoasa pentru mine deoarece nu ramane ca o crema pe ten pentru a contribui la un aspect lucios, ci din contra, se abosoarbe ca un ulei.

 126. Diana Dani says:

  As vrea sa castig aceste produse pentru a ma rasfata cu aceasta gama perfecta tenului meu,si nepotrivita buzunarului meu.Multumesc!

 127. Bianca Rogoveanu says:

  Tenul meu ar fii fericit sa fie rasfatat cu aceasta crema deoarece este potivita tenului sensibil, asa precum este al meu, iar ingredientele sunt mai mult decat potrivite pentru sezonul ce urmeaza, menite sa ne apare de efectele nocive pe care frigul le are asupra pielii noastre!

 128. kintsch diana says:

  Tenul meu ar fi fericit sa incerce crema de zi si lotiunea demacheanta din gama No7 Beautiful Skin deoarece crema lasa pielea foarte hidratată, fină intra rapid in piele,lotiunea pentru ca este un produs hipoalergenic, are o textura lejeră care îl face uşor de aplicat.La fel ca si crema lotiunea are un miros delicat.

 129. Andrutzza says:

  Buna! eu nu am testat niciodata produsele No7, desi m-au tentat de multe ori si nu stiu cum am reusit sa tot sar peste ele :) ) Pielea mea este destul de uscata, ma mai trezesc cu ea si descuamata pe alocuri…Asa ca pielea mea ar fi tare bucuroasa sa se imprieteneasca (cred si sper eu :) ) ) cu produsele acestea. Un mare plus al lor il constituie si faptul ca sunt hipoalergenice, pielea mea face scandal imediat daca nu-i place ceva :) )

 130. Joita Florina-Roxana says:

  Tenului meu i-ar placea sa incerce crema de zi si lotiunea demacheanta din gama No7 Beautiful Skin deoarece cu totii stim ca vine anotimpul rece in care tenul sufera din cauza schimbarilor bruste de temperatura .

 131. Monika M says:

  Felicitari! Imi plac foarte mult postarile in care prezinti produsele asezate langa flori pe deasupra si razele soarelui le mangaie, felicitari! e o idee superba, placuta si relaxanata, pupici:**

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>