Mai 7, 2012

Posted by in Corp, REVIEW, Spumant de baie, Thumbnail | 7 Comments

O baie relaxantă cu spumantul solid Candy Mountain- Lush

 

Una din camerele mele preferate dintr-o locuinţă, este baia. Dacă aş avea posibilitatea să construiesc o casă, aş renunţa la jumătate din suprafaţa unui dormitor, pentru a face baia mai mare. Desigur, n-aş uita nici de geamurile uriaşe şi vederea spre grădina la care tot visez de ceva ani încoace. Mi-ar plăcea să aibă multe dulăpioare albe şi toate pline cu produse cosmetice, evident. Şi ca să creionez până la capăt baia mea de vis, mai adaug următoarele detalii: lumânări parfumate (vanilie, caramel, patchouli în anotimpul rece, şi note fructate- citrice, în perioada verii), prosoape pufoase, un mic bonsai lângă geam şi un ghiveci cu orhidee pe blatul imens al chiuvetei.

Eh, pentru că mai am ceva de aşteptat până la îndeplinirea acestui vis, mă bucur de ceea ce am în momentul de faţă şi-mi ofer, ocazional, momente de răsfăţ care implică şi folosirea căzii.
Astăzi m-am gândit să vă arăt câteva poze făcute acum câteva zile, pentru un concursul organizat de Lush pe pagina lor Facebook, “Amprenta Lush pe corpul tău”. Ideea concursului este aceea de a prezenta o demonstraţie cu oricare din produsele Lush pe care le folosim.
În acel moment aveam în casă doar balsamul de păr Veganese şi spumantul solid Candy Mountain- spun aveam pentru că între timp mi-am luat şi crema de curăţare a tenului, Aqua Marina-  şi cum spumantul mi s-a părut mai fotogenic, m-am gândit să-l pun la treabă.
L-am luat în preajma sărbătorilor şi cred că a fost o ediţie specială. Îl ţineam în coşuleţul acela mic şi îi tot schimbam locul, când pe marginea căzii, când în dulap. Dacă tot am văzut pe Facebook, provocarea Lush, am zis că acum e momentul potrivit pentru a-l testa cu adevărat.
Cam aşa se prezintă spumantul:

Pentru a umple cada cu spumă, am observat că nici măcar nu e necesar să pun întreaga bucată. Mirosul nu ştiu să-l descriu exact, are o aromă uşor vanilată şi dulce, şi oarecum aduce a bomboană cu căpşuni. În orice caz, baia mi-a fost inundată de mirosul lui, atât în timpul băii, cât şi ceva timp după ce-am terminat cu răsfăţul.
De preţ chiar nu-mi mai amintesc, în jur de 25 şi ceva de ron, probabil.

Cel mai la îndemână Lush, mi-e cel din Afi Cotroceni, de acolo am achiziţionat majoritatea produselor de la ei. Chiar acum câteva zile am fost pentru că am vrut să iau scrub-ul Dark Angels, însă din păcate nu-l aveau.

La o astfel de baie relaxantă, merge un pahar de şampanie limonadă, să zicem :) ), şi multe lumânări mici pe marginea căzii. Am dreptate? :P

 1. Cupcake says:

  sampanie sau vin!
  lovely,e genul meu de spumant!chiar ma tenteaza:)

 2. lavender thoughts says:

  Cam asa ni se intampla cu produsele de baie Lush…nu ne induram de parfum pentru a le folosi in adevaratul lor scop.Ca de obicei esti o artista la fotografii!

  Ultimul meu spumant a fost Lip Frog sau broscuta pupacioasa,cum imi place sa-i spun (a fost in editia de Valentines).Aroma de vis,buzele broscutei s-au topit la sfarsit,iar la suprafata apei a aparut un ravas “This prince was made to kiss you“.

  te pup,bafta la concurs!

  • Vai, cat de tare! :) )) Ce am tinut eu de spumantul asta, dar daca imi luam broscuta…nici acum nu cred ca o foloseam :) )

   Mersi frumos! Succes si tie, mi-a placut poza ta! :*

 3. Calin Andreea Daniela says:

  ador produsele Lush…:)

 4. Ral Diaconescu says:

  mmmm..ce bine aratav :D

 5. Delia says:

  Din greseala am intrat eu intr-un magazin lush care mi s-a parut chiar dotat :D cel de pe dorobanti. Poate are ce iti doresti tu.
  Mi-a placut de spumant ca a cooperat si a zambit frumos si a fost fotogenic :)
  te pup

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>