Iul 20, 2012

Posted by in CONCURSURI, Thumbnail | 8 Comments

Sunt pe urmele autobuzului Bourjois!

 

Dacă veţi vedea în Bucureşti, în această perioadă, o persoană de sex feminin alergând după un autobuz, şi nu să-l prindă ci să-l pozeze, eu sunt aceea! :) De fapt, cu siguranţă nu doar eu voi face asta, aşa că nu o trageţi de bluziţă, ci puneţi mâna de faceţi şi voi poze! :) )

Bourjois a lansat pe Facebook un concurs foarte drăguţ la care ne putem înscrie doar pe baza unei fotografii făcute autobuzului Bourjois. Liniile date în urmărire sunt: 104, 300, 301 şi 381.
Căutaţi-l, fotografiaţi-l şi apoi postaţi poza pe wall-ul paginei de Facebook Bourjois Romania. Săptămânal vor fi trageri la sorţi în urma cărora 15 participanţi vor câştiga câte un set format din gelul de duş Deshabillez-moi şi deo-spray-ul Anti-traces Blanches. La finalul concursului va fi acodat şi marele premiu, un set complet de produse pentru tot anul (8 geluri de duş+ 8 deo sprays+ 4 deo roll-on’s).

Începând de astăzi pâna pe 18 august, să tot prindem autobuzul buclucaş!
Ce părere aveţi, nu-i aşa că e un concurs simpatic? :P

p.s: eu chiar văzusem autobuzul fresh zilele trecute; dacă aş fi ştiut de atunci de concurs, acum eram prima înscrisă! :D

 1. DarLyst says:

  Misto ideea. Din pacate pe langa mine nu trece nici unul din cele 4. Poate la 104 sa ajung:)

 2. Hapi says:

  Ok, ok, recunosc ca ideea concursului este originala si draguta DAR cu toata sinceritatea ar vrea sa le spun celor de la Bourjois ca premiile sunt nitel penibile. Nu va suparati dar deo roll si 3 geluri de dus cam avem fiecare .
  Stiu, calul de dar nu se cauta la dinti, dar puteau sa puna la bataie 3 seturi de ceva ….rimel, ruj, crema decat 20de chestii banale …..pentru care eu zic ca nu prea merita sa te inghesui prin autobuze
  Imi pare rau dar nu m-am putut abtine, e strict parerea mea :)


  • Nu, nu, nu-i necesar sa te si urci in el! :D Il vezi pe drum, pac poza, si gata :P
   Vara produsele de acest gen trebuiesc promovate, eu chiar sunt de acord cu strategia asta de marketing si mai mult ca sigur as fi procedat la fel.

   • Hapi says:

    Strategia de marketing e buna. Dar pentru un gel de dus ajungea un like pe facebook
    Ca sa urmaresc autobuze colorate prin oras, sa ii fac poze, sa le descarc acasa si sa le incarc altundeva …..mai greu.
    Asta e, sunt mai comoda si nu-mi place sa primesc orice chichita, fie ea si gratis.
    E ca si cum as primi un cadou care nu-mi place

 3. AlinaGav. says:

  Ai fost tare in prima fraza :) ))
  Chiar l-am vazut zilele trecute. daca stiam …
  Oricum poate mai am ocazia sa-l pozez. Sa vezi ca stau eu de nebuna la victoriei sa prind un 381 “vedeta” sau in cora la capatul lui 104 :) ))))))


  • Pe 104 si 300 le voi vana eu :P
   De abia astept sa vad primele poze pe wall, iti dai seama cum ar arata o gasca de prieteni langa un autobuz, aratand reclama sau sarind in aer? :) )

 4. Jules says:

  Până să aflu de “urmărirea” autobuzului, am văzut vreo 3-4 :) ) Chiar mi s-au părut haioase, mi-au atras atenția :)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>